​Serviceeftersyn udføres af alle bilmærker

​Trænger din bil til et serviceeftersyn? Hos Exclusive Leasing ApS kan du bestille et eftersyn til din bil allerede i dag. Du kan finde os i Greve, hvor vi tilbyder vores service til kunder i København og størstedelen af Sjælland.

Eftersynet udføres af en kompetent mekaniker, der gennemgår alle de nødvendige dele af din bil, og vi garanterer, at serviceeftersynet sker ud fra forskrifterne i din bils servicebog.

Hvad er et serviceeftersyn?

Et eftersyn har til hensigt at forebygge skader og reparationer på din bil. Det er den enkelte bilproducent, der ud fra bilmodel og motortype fastsætter omfanget af eftersynet.

Det er vigtigt at skelne mellem serviceeftersyn og det lovpligtige bilsyn. Ved det lovpligtige syn bliver din bil testet i forhold til sikkerhed, samt at den ikke forurener mere end de tilladte grænseværdier.

Ved et eftersyn gennemgår en mekaniker alle de nødvendige dele i din bil med henblik på at sikre, at den forbliver driftssikker. Det betyder, at mekanikere kan opdage problemer, før de opstår, og udbedre dem, før de vokser sig store.

​Er det nødvendigt med et serviceeftersyn?

Selvom et eftersyn ikke er lovpligtigt, er det stadigvæk en god investering. For udover at tjekke bilens essentielle komponenter, skifter mekanikeren også olie og oliefiltre, hvilket sikrer din motor korrekt smøring. Dette er medvirkende til, at din bil kører bedre, længere og mere sikkert – og det er med til at bibeholde din bils værdi.

Hvad koster et serviceeftersyn?

Prisen på et serviceeftersyn afhænger typisk af, hvor stort et eftersyn du ønsker. Desuden afhænger prisen af, hvilken bil du har, samt hvor meget arbejde der skal udføres på den. Hos Exclusive Leasing tilbyder vi dig konkurrencedygtige priser, og vi garanterer dig en billig pris på dit eftersyn.

Kontakt os nu, og få et tilbud på et serviceeftersyn

Ønsker du at vide mere om vores priser, kan du kontakte os på telefon 53 53 70 00. Du er også velkommen til at komme forbi med din bil. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på et eftersyn til en god pris.

​Kom ét skridt tættere på bildrømmen...

Udfyld formularen her på siden, for at forespørge om et bestemt bilmærke.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Ingen bildrømme er for store

Vi har både Audi, Porsche, BMW og meget mere, så du kan få din bildrøm gjort til virkelighed.

Konkurrencedygtige priser

Vi laver eksklusiv bilpleje til priser, der er til at stå inde for. Få bilen shinet op fra kun 399,-.

​Skræddersyede løsninger

Vi går ikke på kompromis med dine ønsker - har vi ikke bilen på lager henter vi den indenfor 1-4 hverdage.

Høj kvalitet og glade kunder

Din mening er vigtig for os - vi står derfor altid klar til at yde dig den allerbedste service.

Hvad siger vores kunder?

"​Servicen og bilerne er i top klasse"

Morten Ewald

"​Super venligt personale der står klar til at hjælpe dig fra start til slut og efter! Kan varmt anbefales og tage ned og få en snak med dem. Top service"

Nick Kelvis Jensen

"Kan ABSOLUT anbefales - top kvalificeret mennesker man snakker med..."

Brandi Nnmc

"​Fremragende service, og biler til en hver smag! Helt klart dit go to sted hvis du står og leder efter din drøm på fire hjul 🙏😎"

Kevin Helding

Kontakt Exclusive Leasing ApS

​Hundigevej 79 

2670 Greve - Find vej


Tlf.: 53 53 70 00
E-mail: info@exclusiveleasing.dk


CVR: 39175010 

Åbningstider

​Mandag:

10.00-17.00​

​Tirsdag:

10.00-17.00​

​Onsdag:

10.00-17.00​

​Torsdag:

10.00-17.00​

​Fredag:

10.00-17.00​

​Lørdag:

Lukket

​Søndag:

10.00-14.00​