​Hydrive motorrens tilbydes hos os

​Har du overvejet at få foretaget en Hydrive-rensning af din motor? Hos Exclusive Leasing ApS tilbyder vi dig Hydrive motorrens. Vi har adresse i Greve, men betjener også kunder fra København og størstedelen af Sjælland.

​Hydrive motorrens er en miljøvenlig måde at rense din motor indvendigt på. Alle biler kører bedst, når motoren kan yde sit fulde potentiale. Desværre soder alle biler til. Det gælder både nye og gamle biler. Faktisk har nyere biler tendens til at sode til indvendigt hurtigere end ældre biler. Konsekvensen er, at din bil kører kortere per liter, samtidig med at den forurener mere. Især korte køreture resulterer i, at motoren aldrig bliver varmet helt op, hvorfor den begynder at sode til indvendigt.

Hvad er Hydrive motorrens?

Hydrive er en brintbaseret motorrens udviklet af det danske firma HYDRIVE. Med en brintrenset motor vil du opleve en mere sund og effektiv motor. Samtidig vil din bil også udlede færre skadelige gasser og partikler.

Ældre renseprocesser af bilmotorer kræver brug af giftige kemikalier eller afmontering af komponenter efterfulgt af dyr mekanisk rens. Hydrive er en ny teknologi, der renser motor og katalysator indefra uden brug af kemikalier, ligesom det ikke er nødvendigt at afmontere komponenter.

Du kan mærke resultatet af en Hydrive-rensning

Resultatet af en motorrens er mærkbart, og ni ud af ti kunder oplever en mærkbar forbedring af motorens gang efter en Hydrive-motorrensning samt en optimering af brændstofforbruget på op til 10 procent.

Vi følger Hydrives anbefaling om at få foretaget en rensning af motoren hvert halve år, eller hver gang du har kørt 10.000 km. På den måde undgår du soddannelse og tilstopning af din motor.

Ring til os for yderligere information

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på Hydrive motorrens. Kontakt os nu på telefon 53 53 70 00, og hør mere om vores priser og de mange fordele ved en motorrens.

​Kom ét skridt tættere på bildrømmen...

Udfyld formularen her på siden, for at forespørge om et bestemt bilmærke.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Ingen bildrømme er for store

Vi har både Audi, Porsche, BMW og meget mere, så du kan få din bildrøm gjort til virkelighed.

Konkurrencedygtige priser

Vi laver eksklusiv bilpleje til priser, der er til at stå inde for. Få bilen shinet op fra kun 399,-.

​Skræddersyede løsninger

Vi går ikke på kompromis med dine ønsker - har vi ikke bilen på lager henter vi den indenfor 1-4 hverdage.

Høj kvalitet og glade kunder

Din mening er vigtig for os - vi står derfor altid klar til at yde dig den allerbedste service.

Hvad siger vores kunder?

"​Servicen og bilerne er i top klasse"

Morten Ewald

"​Super venligt personale der står klar til at hjælpe dig fra start til slut og efter! Kan varmt anbefales og tage ned og få en snak med dem. Top service"

Nick Kelvis Jensen

"Kan ABSOLUT anbefales - top kvalificeret mennesker man snakker med..."

Brandi Nnmc

"​Fremragende service, og biler til en hver smag! Helt klart dit go to sted hvis du står og leder efter din drøm på fire hjul 🙏😎"

Kevin Helding

Kontakt Exclusive Leasing ApS

​Hundigevej 79 

2670 Greve - Find vej


Tlf.: 53 53 70 00
E-mail: info@exclusiveleasing.dk


CVR: 39175010 

Åbningstider

​Mandag:

10.00-17.00​

​Tirsdag:

10.00-17.00​

​Onsdag:

10.00-17.00​

​Torsdag:

10.00-17.00​

​Fredag:

10.00-17.00​

​Lørdag:

Lukket

​Søndag:

10.00-14.00​